Kontrol afd.

VP Maskinfabrik A/S er ISO 9001 certificeret. I disse år udvides vores kontrol-afdeling meget, grundet den stigene efterspørgsel på metalemner af meget høj kvalitet.

Næsten alle de materialer vi bestiller til bearbejdning, har materiale certifikat og er fuld sporbar helt tilbage til værket . Flere og flere af vores kunder bestiller 100% kontrol på alle emner i en serie.

Vores kontrolmedarbejdere, laver løbende stikprøvekontrol i produktionen i de serier vi producer, for at fange eventuelle oversete operatørfejl.

Vores kontrolafdeling er 100 % klimareguleret, så vores emner og kontrolmåleværktøj altid holder en konstant temperaturen på 20°.

Kontrolafdelingen råder over mange specialfremstillede kontrolværktøjer, til de forskellige faste serier som fremstilles. Derudover har vi næsten alt inden for måleværktøjer, hårdhedsmålere, ruhedsmålere,  samt 2 stk. 3D Målemaskiner med den nyest software.

Vi kan derfor lave en meget udførlig målerapporet, over vores produceret emner.

3D Målemaskine Brown & Sharpe VIL DU VIDE MERE?

Vil du vide mere om hvad vi kan tilbyde inden for kontrol og opmåling, er du velkommen til at kontakte os på telefon 75653399.

CE Johansson 400 x 700 x 400 Brown & Sharpe 700 x 700 x 500