CNC Drejning

VP Maskinfabrik A/S har årelang erfaring med CNC drejning, både bearbejdning af enkeltstyks, samt større og mindre serier. Emnetyperne er alt lige fra maskindele til efterbearbejdning af støbte og formede emner.

Flere af vores multimaskiner er med robotintegration.

Dette giver mulighed for helt op til 9 akset bearbejdning og brugen af søsterværktøjer gør, at vi kan køre mange ubemandede timer og derved få vores maskinpriser ned. Derfor leverer vi faktisk CNC-bearbejdet metalemner, til Kina den dag i dag.

Vores hurtige omstilling i maskinparken, har givet et utal af opgaver inden for service og reparation. Muligheden for flereakset bearbejdning, gør at ingen opgave er for stor eller teknisk, til at vi ikke kan løse den. Alle vore medarbejdere har stor erfaring inden for deres felt og bruger de nyeste bearbejdnings teknikker. Ligeledes er alle vores maskiner opdateret med de nyeste værktøjer, samt den nyeste software, så vi altid er “up to date” inden for metalbearbejdning.

Grundet vores megen erfaring og veluddannede medarbejderstab gør, at firmaet ofte er med i udviklingsfasen af nye produkter. Vores kunder drager derfor stor nytte af vores erfaring og know how, inden for CNC drejning og produktionsoptimering.

Vores konstruktionsafdeling og produktionsmedarbejdere, udvikler ofte i samarbejde nye skræddersyede produktionsværktøjer. Således at vi kan opnå endnu bedre standtid og produktionsoptimering af vores opgaver. 

VIL DU VIDE MERE?

Vil du vide mere om, hvad vi kan tilbyde inden for CNC drejning, er du velkommen til at kontakte os på telefon 75653399.

Okuma Multus B400W med robot. Okuma Multus U4000 med robot.