Referencer

Maskinindustri

Hydraulik overfører for robot

Vi har referencer indenfor følgende industriområder:


Fødevareindustrien: Inden for fødevare metal- og plast komponenter, har vi blandet andet stor erfaring med Kødsnegle, Filtersnegle, Stålfilter, Knivhuse, Pumpehuse, Clamps, Knive og Valser mm.

De typiske materialer man bruger til dele, som skal være i fødevare kontakt er: Syrefast rustfri. Overflade behandlet Aluminium og Pom (Polyoxymethylen, acetal)


Grafiskeindustri: Inden for grafiske metal- og plast komponenter, har vi blandet andet stor erfaring med Trykvalser, Gummidugs-cylinder, Kliche-cylinder, Plade-cylinder, Farvebakker, Rammer, Arme, Bøsninger, Lejehuse, og Knive mm.

Inden for det grafiske, bruger man faktisk næsten alle slags materialer. Ofte følger der dog en eller anden overflade behandling med, efter delen er fremstillet.


Off Shore- & Marineindustrien: Inden for Off Shore metal komponenter, specielt i Titanium, men også rustfri og plast komponenter, har vi blandet andet stor erfaring med Hydraulik komponenter, Connector og Flager mm.

Typisk materiale til Off Shore komponenter, er syrefast rustfri stål, titanium eller andre højt legerede ståltyper.


Medicinalindustrien: Vi har blandet andet stor erfaring med medicinal metal- og plast komponenter, til dele som bruges inden for Respiratorisk, Kirurgi og Anæstesi mm.

Her gælder lidt det samme som til fødevareindustrien, men også titanium er ofte velegnet p.g.a. af styrken, vægten og korrosionbestandighed.


Maskinindustrien: Inden for Maskine metal- og plast komponenter, har vi blandet andet stor erfaring med komponenter til Hydraulik, Pneumatik, Robotter, CNC maskiner, Motordele, Tandhjul, Gear, Aksler, Bøsninger, Flanger, Valser og Snegle mm.

Her laver vi i alle slags materialer, alt efter hvad det er til. Vi ser dog mere og mere efterbearbejdning af hærdet emner.


Vandbehandling: Vi har stor erfaring med fremstilling af metal- og plast komponenter som bruges til vandbehandling. Det kan være til Kraftværker, Fjernvarme, Hospitaler og Ejendomme mm.

Her gælder lidt det samme som til fødevareindustrien, men også titanium er ofte velegnet p.g.a. af styrken, vægten og korrosionbestandighed.


Foderindustrien: Vi har stor erfaring med fremstilling af metal- og plast komponenter som bruges til foderindustrien. Det kan være Snegle, Formalingesplader i special-stål, Valser, Spjæld, Lejebukke og Ramskiver mm.

Her laver vi i alle slags materialer, alt efter hvad det skal bruges til.


Landbrug: Vi har mange års erfaring med fremstilling af metal- og plast komponenter til landbruget. Det kan være dele til stald inventar, snegle til foderanlæg eller dele til landbrugsmaskiner mm.

Her laver vi i alle slags materialer, alt efter hvad det skal bruges til.