Savehal

VP Maskinfabrik råder i dag over en top moderne save-/materiale-hal på 500m2.

VP Maskinfabrik savehal - Cosan Save

Cosan save med robot – VP Maskinfabrik

VP Maskinfabrik råder over 3 fuld automatisk save af mærket Cosan, 1 stk. Cosan 420NC og 2 stk. Cosan C-520NC. Der er en Motoman ES 265 robot tilknyttet saven, for at aflade emnerne fra savene.

Fordel ved dette er, at som robotten afsætter de savet emner på pallerne kan vores robotter i produktionen altid komme til at tage emnerne fra pallerne og sætte dem i maskinerne. Dette gør, at vi ikke får havari i produktionen mellem emnerne og robotterne og derved ikke får down time i produktionen af den grund.

Hos VP Maskinfabrik saver der ca. 40-50 tons emner om ugen, lige fra Ø60 til Ø500 i diameter. Alt op savet materiale bliver mærket med et unik produktions nummer, som passer til den produktion det skal bruget til og kørt på reoler. Her står materialet ind til produktionen er klar til at få det op til bearbejdning. Under det unikke produktions nummer ligger certifikatet på det pågældende materiale og antallet af op savet emner.

VP Maskinfabrik savehal - Reol 1

Råemne reol 1 – VP Maskinfabrik

Materialet som vi saver og bearbejder er lige fra POM, Messing, Bronze, Aluminium og alt inden for Rustfri, samt en del Titanium.

Alt vores materiale er der fuld sporbarhed på, så vi kan følge det helt tilbage til værket som har smeltet det.

 

 

 

VP Maskinfabrik - Gårdsplads ved savehal

Gårdspladsen ved savehalen – VP Maskinfabrik