CNC Fræsning

VP Maskinfabrik A/S har årelang erfaring med CNC fræsning, både bearbejdning af enkeltstyks, samt større og mindre serier.

Emnetyperne er alt lige fra maskindele til efterbearbejdning af støbte og formede emner.

Flere af vores CNC fræsere er horisontale og med paletter. Brugen af dette samt søster værktøjer, gør at vi kan køre mange ubemandede timer og derved få vores maskinepriser ned.

Vores hurtige omstilling i maskinparken, har givet et utal af opgaver inden for service og reparation. Muligheden for flereakset bearbejdning, gør at ingen opgave er for stor eller teknisk, til at vi ikke kan løse den.

Alle vore medarbejdere har stor erfaring inden for deres felt og bruger de nyeste bearbejdningsteknikker. Ligeledes er alle vores maskiner opdateret med de nyeste værktøjer, samt den nyeste software, så vi altid er “up to date” inden for metal bearbejdning.

Vores megen erfaring og vores veluddannede medarbejderstab, gør at firmaet ofte er med i udviklingsfasen af nye produkter. Vores kunder drager derfor stor nytte af vores erfaring og know how inden for CNC fræsning og produktionsoptimering.

Alle vores bearbejdningscentre er tilkoblet Mastercam til 3D/Simultan fræsning. D.v.s at vi programmere direkte på den tegnede 3D fil og får derfor ikke tastefejl, plus at vi kan simulere bearbejdningen og fange fejlen inden den sker i maskinen.

Vores konstruktionsafdeling og produktionsmedarbejdere, udvikler ofte i samarbejde nye skræddersyede produktionsværktøjer, således vi kan opnå endnu bedre standtid og produktionsoptimering af vores opgaver.

VIL DU VIDE MERE?

Vil du vide mere om hvad vi kan tilbyde inden for CNC Fræsning, er du velkommen til at kontakte os på telefon 75653399.

YCM TV2610B Okuma MA-600HB