Kontrol afd.

VP Maskinfabrik A/S er ISO 9001 certificeret og derfor udvider vi disse år meget i vores kontrol-afdeling p.g.a. den stigene efterspørgsel på metal emner af meget høj kvalitet.

Næsten alle de materialer vi bestiller for at bearbejde, er med materialecertifikat og er fuld sporbar helt tilbage til værket . Flere og flere af vores kunder bestiller 100% kontrol på alle emner i en serie. Men ellers, laver vores kontrol-medarbejder altid løbene stikprøve kontrol i produktionen af de serie vi producer, for at fange eventuelle overset operatør fejl.

Vores kontrol-afdeling er 100 % klimareguleret, så vores emner og kontrol måleværktøj altid holder en konstant temperaturen på 20°. 

Kontrol-afdelingen råder over mange special fremstillet kontrolværktøjer til de forskellige faste serie vi fremstiller. Derudover har vi næsten alt inden for måleværktøjer, hårdhedsmåler, ruhedsmåler samt vi har 2 stk. 3D Målemaskine med den nyest software, så vi kan lave en meget udførlig målerapporet over vores produceret emner.

3D Målemaskine

Brown & Sharpe

VIL DU VIDE MERE?

Vil du vide mere om hvad vi kan tilbyde inden for kontrol og opmåling, er du velkommen til at kontakte os på telefon 75653399.

CE Johansson 400 x 700 x 400 Brown & Sharpe 700 x 700 x 500