CNC Drejning

VP Maskinfabrik A/S har årelang erfaring med CNC drejning, både bearbejdning af enkeltstyk samt større og mindre serier. Emnetyperne er alt lige fra maskindele til efterbearbejdning af støbt og formede emner.

Flere af vores multimaskiner er med robot integration, dette og mulighed for helt op til 9 akset bearbejdning, samt brug af søster værktøjer, gør at vi kan køre mange ubemandet timer og derved få vores maskinepriser ned. Derfor lever vi faktisk CNC-bearbejdet metal emner til Kina den dag i dag.

Vores hurtig omstilling i maskinparken har givet et utal af opgaver inden for service og reparation, samt vores mulighed for flere akset bearbejdning gør at ingen opgave er for stor eller teknisk til vi ikke kan løse den. Alle vore medarbejder har stor erfaring inden for deres felt og bruger de nyeste bearbejdnings tekniker. Lige-ledes er alle vores maskiner opdater med de nyeste værktøjer, samt den nyeste software, så vi altid er “up to date” inden for metal bearbejdning.

P.g.a. vores megen erfaring og veluddannet medarbejderstab gør at firmaet ofte er med i udviklings-fasen af nye produkter, således at vore kunder drager nytte af vores erfaring og know how inden for CNC drejning og produktion optimering.

Vores konstruktions afdeling og produktions medarbejder udvikler tit i samarbejde, nye skræddersyet produktions værktøjer, så vi kan opnå endnu bedre standtid og produktion optimering af vores opgaver. 

VIL DU VIDE MERE?

Vil du vide mere om hvad vi kan tilbyde inden for CNC drejning, er du velkommen til at kontakte os på telefon 75653399.

Okuma Multus B400W med robot. Okuma Multus U4000 med robot.